Stichting BUSYBEN

Indische evenementen vol plezier, eten, dansen en goede muziek.

Hoe is de Stichting ontstaan?

Initiatiefnemer van de Stichting Busyben is Benno Gabriël wonende te Lelystad. (velen kennen hem al onder de naam Busyben) Benno is een organisator bij uitstek, heeft in het verleden (vanaf 1985) regelmatig avonden en sport evenementen georganiseerd. Deze evenementen werden met veel enthousiasme ervaren door de bezoekers/sters. De uitgangspunten van Benno zijn gezelligheid en sociale contacten koesteren. Het financiële kwam vaak op 2de of zelfs op de 3de plaats. Het is vanuit een soort vrijwilligers drift ontstaan met andere woorden hij gaat niet voor het geld. Ondanks dat bleef er toch wat geld in de kas over. Wat nu? Benno dacht, “met dat geld kunnen wij personen in Indonesië helpen die dit meer nodig hebben".

Dus Benno besloten om hiervoor deze stichting in het leven te roepen en ook doordat hij deze belofte heeft gemaakt aan zijn overleden moeder. R.I.P. 2011. 

De Stichting Busyben is begonnen in 2011 met het organiseren van de evenementen. Onder de naam Selamat Malam gestart in Aalsmeer in de Endemol studio's. In 2014 is de Stichting van locatie gewisseld en hebben onder de naam Pesta hun intrek genomen in het Dorpshuis van Badhoevedorp. De verwachtingen waren hoog. Nieuw pand, maar al gauw bleek deze locatie te klein en de huur ging met ruim 300% omhoog. Na wat zoekwerk heeft de Stichting een nieuwe locatie gevonden t.w., Golfclub BORCHLAND aan de Borchlandweg 6-10 1114 BD Amsterdam/Duivendrecht.

Het is een perfecte locatie en hopen er lang gebruik van te maken.

 

Start pagina