NIEUWS

Zaterdag 7 mei ontbrak 1 belangrijke persoon. Onze huisfotograaf Wim Doornik? Heb een paar dagen voor 7 mei nog contact met hem gehad en hij heeft mij een USB stick gestuurd met alle foto's van 2019 en 2020. Hij wilde nog de laatste foto's van 2022 op een stick zetten. ook wilde hij beginnen met het streamen van zijn opnames. Heb hem ook nog doorgegeven dat wij zaterdag 7 mei om 15u. de zaal in mocht. Maar geen Wim? Heb hem 2x gebeld maar geen gehoor. Tijdens het verloop van de avond vroegen bezoekers naar Wim? Het bleef een raadsel. Maandag de 9de weer gebeld? En toen kreeg ik 12 mei een telefoontje van Peter Vinkoert, "wist je dat Wim is overleden". Stilll. "Nee, dat kan niet". Ik dacht ik ga zijn dorpsgenoot bellen en die moest het zeker weten, Edu Schalk. Ik bel Edu en vroeg het aan hem. Ook still. "Ach, nee".  Edu, ging gelijk nabellen. Nog geen paar minuten later belde hij terug. Zijn stem klonk heel treurig, "ja Ben, Wim is er niet meer".

Wim, is ongeveer 11 jaar geleden in mijn leven gekomen. Tijdens mij 1ste Busyben evenement in Aalsmeer waar band The Entertainers optraden was de zanger Edu zo enthousiast over deze avond en hij deelde dit o.a. met Wim. De eerst volgende dansavond daarop kwam Wim en die is bijna elke dansavond geweest. Wim, ik/wij zal/zullen jou missen mij je blijft on onze herinnering temeer wij foto's bekijken. Selamat jalan. R.I.P.

Sorry, mensen, maar dit moest ik kwijt. Wim, heeft o.a. mij geholpen om de Stichting Busyben op de kaart te zetten. Bedankt, bung.

Excuus voor het ongemak.

Start pagina