NIEUWS


Depok reünie

Jaarlijks is er op 28 juni een Depok reünie ter nagedachtenis van het overlijden van Cornelis Chastelein in 1714.
Deze dag is de officiële Depok dag. Helaas is dit jaar (“24) niet mogelijk in Nederland omdat het op een doordeweekse dag valt en velen dan niet in de gelegenheid zijn om te komen.
In Depok zelf zal de 28ste juni wel doorgang hebben.
Ik heb daarom besloten om het op 18 mei te organiseren. Dit is de dag, maar dan in 1696 dat Cornelis Chastelein onder ander het landgoed Depok kocht.
Op 18 mei, wil ik proberen hetgeen Cornelis Chastelein voor ogen had met de Depok gemeenschap, t.w., het erfgoed Depok voortzetting ook in Nederland door jong en oud.
De Depok dag zal worden mede ingevuld door inbreng van de 3de en 4de generatie.
Heb je een idee, op-aanmerking of suggestie, reageer!
Mocht je je geroepen voelen om mee te helpen, schroom niet en stuur je bericht via het contactformulier*.
Alvast bedank en voor het lezen, Benno

Wim Doornik:

Zaterdag 7 mei ontbrak 1 belangrijke persoon. Onze huisfotograaf Wim Doornik? Heb een paar dagen voor 7 mei nog contact met hem gehad en hij heeft mij een USB stick gestuurd met alle foto's van 2019 en 2020. Hij wilde nog de laatste foto's van 2022 op een stick zetten. ook wilde hij beginnen met het streamen van zijn opnames. Heb hem ook nog doorgegeven dat wij zaterdag 7 mei om 15u. de zaal in mocht. Maar geen Wim? Heb hem 2x gebeld maar geen gehoor. Tijdens het verloop van de avond vroegen bezoekers naar Wim? Het bleef een raadsel. Maandag de 9de weer gebeld? En toen kreeg ik 12 mei een telefoontje van Peter Vinkoert, "wist je dat Wim is overleden". Stilll!!. "Nee, dat kan niet". Ik dacht ik ga zijn dorpsgenoot bellen en die moest het zeker weten, Edu Schalk. Ik bel Edu en vroeg het aan hem. Ook still. "Ach, nee".  Edu, ging gelijk nabellen. Nog geen paar minuten later belde hij terug. Zijn stem klonk heel treurig, "ja Ben, Wim is er niet meer".

Wim, is ongeveer 11 jaar geleden in mijn leven gekomen. Tijdens mij 1ste Busyben evenement in Aalsmeer waar band The Entertainers optraden was de zanger Edu zo enthousiast over deze avond en hij deelde dit o.a. met Wim. De eerst volgende dansavond daarop kwam Wim en die is bijna elke dansavond geweest. Wim, ik/wij zal/zullen jou missen mij je blijft on onze herinnering temeer wij foto's bekijken. Selamat jalan. R.I.P.

Sorry, mensen, maar dit moest ik kwijt. Wim, heeft o.a. mij geholpen om de Stichting Busyben op de kaart te zetten. Bedankt, bung.

Excuus voor het ongemak.

Start pagina